Νομικές Συμβουλές Pro Bono

Ο ιστότοπος lawandtech.eu είναι μια υπηρεσία του Ελληνικού δικηγορικού γραφείου Δίκαιο & Τεχνολογία, που προσφέρει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε τομείς δικαίου σχετικούς με την τεχνολογία. Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για το δικηγορικό μας γραφείο στην ιστοσελίδα του προφίλ μας.

Στα πλαίσια αυτά προσφέρουμε pro bono στους χρήστες μας τη δυνατότητα να μας αποστέλλουν μέσω e-mail ερωτήματα γύρω από νομικά θέματα τεχνολογίας και να παρέχουμε απαντήσεις πληροφοριακού χαρακτήρα. Δεν εγγυόμαστε ότι θα απαντούμε ή ότι θα απαντούμε εγκαίρως σε κάθε σχετικό ερώτημα.

Τίποτα σχετικά με το lawandtech.eu και τις επικοινωνίες μας δε θα πρέπει να θεωρείται ότι συνιστά είτε σχέση δικηγόρου – πελάτη μεταξύ του δικηγορικού μας γραφείου και των χρηστών του ιστοτόπου μας είτε παροχή νομικών υπηρεσιών για συγκεκριμένη υπόθεση. Οι χρήστες του ιστοτόπου οφείλουν να λαμβάνουν τέτοιες υπηρεσίες από τον δικηγόρο της επιλογής τους. Αν επιθυμείτε να λάβετε υπηρεσίες γύρω από θέματα που άπτονται του περιεχομένου του ιστοτόπου μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Leave a Reply